Waar bent u op zoek naar?

Premium brand of Affinity Barber

+31 (0)6 49 34 98 49
Ella Fitzgeraldplein 34, 3543 EP Utrecht

MAATWERK OPLOSSINGEN

Tarieven Japanese head spa

TARIEVEN

Tarieven bij Elegantiae Esthetic Clinic

Stap binnen in onze Japanse Head Spa en laat ons je meenemen op een reis van sereniteit en vernieuwing. Hier koesteren we niet alleen je haar, maar ook je geest en welzijn. Met aandacht voor elke individuele behoefte, richten we ons op het herstellen van de harmonie en balans van je haar en hoofdhuid.

Japanese head spa 'Traditional'
ca. 60 min
€80,-

Maak kennis met de traditionele Head Spa behandeling waarbij we de hoofdhuid reinigen, vuil en talg verwijderen, doorbloeding stimuleren, de natuurlijke balans van je hoofdhuid herstellen en de conditie van je haar verbeteren. Dit allemaal gecombineerd door verschillende ontspannende (hoofdhuid) massages. Tijdens de behandeling worden je haren ook handdoek droog (geen styling), geföhnd zodat je niet met natte haren de deur uit gaat.

Japanese head spa 'Ultimate Relax'
ca. 75 min
€90,-

Als je op zoek bent naar een ervaring om te ontspannen en te genieten, dan is deze behandeling precies wat je nodig hebt! Ontsnap aan de dagelijkse stress en verwen jezelf met onze ultieme relaxbehandeling.


Laat al je zorgen achter je terwijl we je zintuigen verwennen met kalmerende massages en rustgevende aroma's. Tijdens de behandeling föhnen we je haar ook handdoek droog (geen styling), zodat je niet met natte haren de deur uit hoeft te gaan.

Japanese head spa 'Deluxe'
ca. 90 min
€95,-

Geniet van extra ontspanning met deze heerlijke behandeling, inclusief massages van nek, schouders en gezicht. Bovendien maken we gebruik van ons stoomcirculatiesysteem.

 

De warmte opent de poriën van je hoofdhuid, waardoor de actieve ingrediënten van een voedend haarmasker diep kunnen doordringen voor optimale effectiviteit. En zoals altijd föhnen we je haar handdoek droog (geen styling), zodat je niet met natte haren de deur uit hoeft te gaan.

van 12 tot 18 jaar
Japanese head spa 'Youth'
ca. 45 min
€55,-

Elegantiae Esthetic Clinic begrijpt als geen ander dat jongeren graag willen genieten van de nieuwste TikTok-sensatie. Daarom hebben we een speciale behandeling samengesteld voor de jongere generatie. En natuurlijk föhnen we je haar ook handoek droog, zodat je niet met natte haren de deur uit hoeft te gaan.

BOEK NU EEN AFSPRAAK

Online afspraak maken

Bent u klaar om uw haar en hoofdhuid de aandacht te geven die ze verdienen? Maak vandaag nog een afspraak om uw welzijn te bevorderen en te genieten van een revitaliserende ervaring bij Elegantiae Esthetic Clinic