Waar bent u op zoek naar?

Carve for Elegance!

+31 (0)6 49 34 98 49
Ella Fitzgeraldplein 34, 3543 EP Utrecht

SPECIALIST IN LASERONTHARING

Over Elegantiae

GESPECIALISEERD IN LASERONTHARING

Toepassing "state-of-the-art"
laser technologie

Elegantiae Esthetic Clinic, ontstaan uit toewijding, passie en teamgeest, is een specialist op het gebied van laserontharing. Elegantiae Esthetic Clinic onderscheidt zich op meerdere vlakken. Zo maakt Elegantiae Esthetic Clinic gebruik van de nieuwste technologie en hoge kwaliteit lasers; de Lumenis LightSheer®.

de Lumenis LightSheer® is ruim 75% sneller dan een gemiddelde ontharingssessie en zorgt met het unieke HIT™ en de ChillTip™ technologie voor een pijnloze behandeling.

Deze technologie maakt het ook mogelijk om alle – op grijze haren na – huid- en haartype te behandelen. Dit in tegenstelling tot veel andere lasers die hierin beperkt zijn. Tevens is het apparaat geschikt om zowel vrouwen als mannen te behandelen.

Ieder mens uniek, derhalve dient ieder advies op maat gemaakt te worden. Elegantiae Esthetic Clinic zorgt ervoor dat u goed geïnformeerd wordt over de behandeling, kosten en het te verwachten resultaat. Een gepersonaliseerde aanpak staat hierbij centraal!

Naamloos-4_Tekengebied 1
Team Elegantiae Carve for Elegance!
WIE WIJ ZIJN

Meer over ons

Mission Statement

De fundamentele missie van Elegantiae Esthetic Clinic is:

Het introduceren en leveren van premium cosmetische diensten, waarbij een symbiose wordt gecreëerd tussen duurzame cosmetische diensten en een hoge servicegraad, voor zowel de vrouwelijke als mannelijke doelgroep, teneinde een duurzame waarborging te geven aan de kwaliteit van de levenstandaard”.

Onze Werkwijze

Elegantiae Esthetic Clinic maakt gebruik van een state-of-the-art 800nm diode laser; Lumenis LightSheer®. Deze laser is geschikt om alle huidtypen veilig te behandelen. De energie van deze laserstraal wordt omgezet in warmte, waardoor de haarfollikel beschadigd raakt en nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. Dit gebeurt heel zorgvuldig door lichtopname in de pigmenten van de haarfollikel zonder de huidstructuren te beschadigen.

De Lumenis LightSheer® laser maakt het mogelijk een behandeling op maat te geven door gebruik te maken van verschillende handstukken in combinatie met de nieuwste technologie; HIT™ en de ChillTip™


De high speed geïntegreerde technologie – HITTM maakt gebruik van een sterk vacuüm, waardoor de huid voorzichtig in het handstuk wordt getrokken. De huid wordt dun uitgetrokken en het doel wordt naar de energiebron getrokken.

Hierdoor kan de laser maximale absorptie bereiken in de haarfollikel en maakt een snelle en effectieve behandeling van grote oppervlakten mogelijk.

Onze visie

Wij weten door onze ervaring dat ieder mens uniek is en dat ieder advies op maat gemaakt dient te worden. Zo zorgen wij ervoor dat u goed geïnformeerd bent over de behandeling, kosten en het te verwachten resultaat. Eerlijkheid en openheid staan hierbij centraal.

Elegantiae Esthetic Clinic is een specialist in laserontharing.
Vanaf de start hebben wij ons volledig gericht op permanent ontharen en kunnen wij de allernieuwste en beste lasertechniek aanbieden.

ONZE VOORDELEN

Waarom wij?

Unieke lasertechnologie

Gebruikmaking van unieke, "state-of-the-art" technologie

Gecertificeerde professionals

Uitvoering door gecertificeerde professionals

Maximaal behandelcomfort

Veilige en gerieflijke behandelingen

Combi-pakketten

Mogelijkheden combi-behandelingen met aantrekkelijke tarieven

Pijnloos

Door toepassing van o.a. unieke HIT™ vacuümtechnologie

Online plannen

Boek uw behandeling rechtstreeks vanaf uw telefoon of computer.

Toepassing huidtypen

Geschikt voor nagenoeg alle huidtypen

Optimaal resultaat