Waar bent u op zoek naar?

Premium brand of Affinity Barber

+31 (0)6 49 34 98 49
Ella Fitzgeraldplein 34, 3543 EP Utrecht

SPECIALIST IN LASERONTHARING

Over Elegantiae

GESPECIALISEERD IN LASERONTHARING

Toepassing "state-of-the-art"
laser technologie

Elegantiae Esthetic Clinic, ontstaan uit toewijding, passie en teamgeest, is een specialist op het gebied van esthetische behandelingen. Elegantiae Esthetic Clinic onderscheidt zich op meerdere vlakken.

Laserontharen

Ontharen via traditionele ontharingsmethodes zoals scheren, waxen, harsen, ontharing crèmes, is vaak een ellendige ervaring. Allen hebben ze een tijdelijk effect en de behandelingen zijn vaak vrij pijnlijk. En toch doen we het allemaal massaal. Want ongewenste haargroei maakt mensen ongelukkiger en kan het zelfvertrouwen en zelfbeeld van mensen aantasten. DE oplossing voor deze terugkerende ergernis is laser ontharen! Elegantiae Esthetic Clinic is een specialist in laserontharing. Elegantiae Esthetic Clinic biedt u een snelle en effectieve manier voor permanente laserontharing.

Zo maakt Elegantiae Esthetic Clinic gebruik van de nieuwste technologie en hoge kwaliteit lasers; de Lumenis LightSheer®, ook wel de “Gouden Standaard” op het gebied van laserapparatuur genoemd. De Lumenis LightSheer® is ruim 75% sneller dan een gemiddelde ontharingssessie en zorgt met het unieke HIT™ en de ChillTip™ technologie voor een pijnloze behandeling. Deze technologie maakt het ook mogelijk om alle – op grijze haren na – huid- en haartype te behandelen. Dit in tegenstelling tot veel andere lasers die hierin beperkt zijn. Tevens is het apparaat geschikt om zowel vrouwen als mannen te behandelen.

Elegantiae Esthetic Cinic biedt naast laserontharing ook wellness- & facial treatments aan!

Japanese Head Spa

Ervaar de ultieme ontspanning met onze exclusieve Japanse headspa. Laat stress smelten onder de bedreven handen van onze deskundige specialisten, terwijl zij met zorgvuldige massages en verkwikkende oliën de bloedsomloop stimuleren en je haar verwennen. Trakteer jezelf op een oase van rust en herstel met onze betoverende Japanse headspa ervaring. Geniet van de rustgevende sfeer terwijl je wordt ondergedompeld in de rijke tradities van Japanse wellness.

Gezichtsbehandelingen

Laat onze specialisten je helpen om een gezonde, stralende huid te verkrijgen door middel van personalized facial treatments. Onze gepassioneerde specialisten staan klaar om je te begeleiden. Met behulp van onze high-quality natuurlijke huidverzorgingsproducten personaliseren wij de behandeling specifiek voor jou. Hierdoor behaal je het maximale resultaat en is jouw huid in optimale staat. Bij ons vind je geen standaardprocedures, maar combineren we kennis, deskundigheid en de juiste producten – allemaal afgestemd op jouw unieke huidtype. Kom langs en ontdek hoe we samen jouw huidverzorgingsdoelen kunnen bereiken!

Naamloos-4_Tekengebied 1
Team Elegantiae Carve for Elegance!
WIE WIJ ZIJN

Meer over ons

Young woman holding her hands up and showing armpits with gypsophila in her hand, armpits smooth transparent skin. The girl shows a clean armpit. Beauty portrait. Hair removal and depilation.

Mission Statement

De fundamentele missie van Elegantiae Esthetic Clinic is:

Het introduceren en leveren van premium cosmetische diensten, waarbij een symbiose wordt gecreëerd tussen duurzame cosmetische diensten en een hoge servicegraad, voor zowel de vrouwelijke als mannelijke doelgroep, teneinde een duurzame waarborging te geven aan de kwaliteit van de levenstandaard”.

Onze Werkwijze

Elegantiae Esthetic Clinic maakt gebruik van een state-of-the-art 800nm diode laser; Lumenis LightSheer®. Deze laser is geschikt om alle huidtypen veilig te behandelen. De energie van deze laserstraal wordt omgezet in warmte, waardoor de haarfollikel beschadigd raakt en nieuwe haargroei niet meer mogelijk is. Dit gebeurt heel zorgvuldig door lichtopname in de pigmenten van de haarfollikel zonder de huidstructuren te beschadigen.

De Lumenis LightSheer® laser maakt het mogelijk een behandeling op maat te geven door gebruik te maken van verschillende handstukken in combinatie met de nieuwste technologie; HIT™ en de ChillTip™


De high speed geïntegreerde technologie – HITTM maakt gebruik van een sterk vacuüm, waardoor de huid voorzichtig in het handstuk wordt getrokken. De huid wordt dun uitgetrokken en het doel wordt naar de energiebron getrokken.

Hierdoor kan de laser maximale absorptie bereiken in de haarfollikel en maakt een snelle en effectieve behandeling van grote oppervlakten mogelijk.

Onze visie

Wij weten door onze ervaring dat ieder mens uniek is en dat ieder advies op maat gemaakt dient te worden. Zo zorgen wij ervoor dat u goed geïnformeerd bent over de behandeling, kosten en het te verwachten resultaat. Eerlijkheid en openheid staan hierbij centraal.

Elegantiae Esthetic Clinic is een specialist in laserontharing.
Vanaf de start hebben wij ons volledig gericht op permanent ontharen en kunnen wij de allernieuwste en beste lasertechniek aanbieden.

ONZE VOORDELEN

Waarom wij?

Unieke lasertechnologie

Gebruikmaking van unieke, "state-of-the-art" technologie

Gecertificeerde professionals

Uitvoering door gecertificeerde professionals

Maximaal behandelcomfort

Veilige en gerieflijke behandelingen

Combi-pakketten

Mogelijkheden combi-behandelingen met aantrekkelijke tarieven

Pijnloos

Door toepassing van o.a. unieke HIT™ vacuümtechnologie

Online plannen

Boek uw behandeling rechtstreeks vanaf uw telefoon of computer.

Toepassing huidtypen

Geschikt voor nagenoeg alle huidtypen

Optimaal resultaat