Waar bent u op zoek naar?

Premium brand of Affinity Barber

+31 (0)6 49 34 98 49
Ella Fitzgeraldplein 34, 3543 EP Utrecht

WELKE GEDEELTES KAN IK BEHANDELEN

Behandelings gebieden

Gelaat

Het definitief verwijderen van het gezichtshaar is voor velen een delicate aangelegenheid. U wilt zeker weten dat het goed gaat. Het is daarom goed om je uitgebreid voor te laten lichten. Dat kan tijdens het oriënterend gesprek. Je kunt dan alle vragen stellen die betrekking hebben op de behandeling.

Overbeharing op vrijwel alle delen van het gezicht kunnen wij behandelen. We weten precies hoe we dat kunnen realiseren. Wat overblijft is een gezond gezicht dat er stralend uitziet

Op uw wensen afgestemd

U kunt precies aangeven hoe u de verwijdering van het haar in uw gezicht wilt hebben. Zelfs de vorm van een specifieke baard is mogelijk, denk aan het baardhaar laseren. Verder komen boven- en onderlippen, oren en de hals in aanmerking voor laserontharing. Ook wenkbrauwen epileren kan tot het verleden behoren. Bij mannen komen ingegroeide haartjes regelmatig voor. Dit ontstaat vaak bij het scheren.

 Traditionele methoden

Een groot voordeel van laser ontharen boven de andere meer traditionele methoden zoals harsen en epileren is dat er veel minder irritaties van de huid optreden. Vaak zie je op de plaatsten waar men zelf de haren geprobeerd heeft te verwijderen “Pseudo Folliculitis Barbae (PFB)” oftewel ingegroeide haren ontstaan. Deze ingegroeide haartjes kunnen zeer ontsierend zijn en veroorzaken vaak overlast en pijn. Ook als men zich heeft geschoren kan dit aanleiding zijn voor vervelende huidreacties. Met enkele laserbehandelingen bij gezichtsontharing behoort ook dit ongemak tot het verleden!

Borst & Buik

Borst en buik ontharen wordt vanuit esthetisch oogpunt tegenwoordig vaak gezien als noodzaak. De dagen dat haar op de borst door zowel man als vrouw werd gezien als een symbool van mannelijkheid liggen reeds geruime tijd achter ons.

Harsen

Veel mensen harsen nog altijd regelmatig hun borst en buik. Aangezien deze gebieden zeer gevoelig zijn is dit een zeer pijnlijk proces, dat ook nog eens zeer regelmatig herhaald moet worden.

Een ander niet te verwaarlozen aspect is dat bij het harsen vaak vervelende irritaties van de huid kunnen optreden. Bij laserontharing van borst en buik zijn er niet alleen minder irritaties maar het haar blijft ook nog eens permanent weg!

Laser ontharen

Gelukkig is er dus als zeer goed alternatief het definitief ontharen met de laser. In tegenstelling tot harsen, dat eindeloos moet worden herhaald, is laser ontharen effectiever, een stuk comfortabeler en permanent!

Rug & Schouders

Het gebied dat bedoeld wordt bij het permanent ontharen van rug en schouders is het T- shirt model. Met een natuurlijke overgang naar andere lichaamsdelen, zoals de armen. Het te behandelen gebied is voor iedereen weer anders, dit heeft te maken met uw lichaam, maar ook met uw eigen wensen.

Intensiteit

De rug en de schouders zijn een indicatiegebied, dat wil zeggen dat het oppervlak per persoon kan verschillen. Wij zorgen ervoor dat het resultaat zodanig is dat u een natuurlijke overgang naar de armen krijgt. Het voordeel is dat de behandeling van dit grote oppervlak veel sneller gaat.

Op de rug en de schouders is sprake van dun tot medium dik haar. De intensiteit van de haargroei kan enorm verschillen en dit bepaalt mede het aantal laserbehandelingen dat je nodig hebt. Gemiddeld zijn dit 2 laserbehandelingen meer, ten opzichte van andere lichaamsdelen. 15% van het haar op rug en schouders is gemiddeld in de actieve fase. Dat is minder dan bij de andere lichaamsdelen en om die reden heb je ook meer laserbehandelingen nodig. Vanzelfsprekend kan men natuurlijk altijd stoppen met de laserbehandeling zodra men het effect ervan acceptabel vindt.

Oksels

De oksel is één van de meest zichtbare lichaamsdelen en na het scheren of harsen komen de haartjes hier het snelst terug.

Het is dan ook niet gek dat veel mensen kiezen voor het definitief ontharen van de oksels. Wij vertellen u persoonlijk  graag meer over deze behandeling en hoe wij te werk gaan.

Armen

Over het algemeen is de haargroei op de armen niet heel geconcentreerd, waardoor u met 5 á 6 behandelingen alle haren in de actieve fase hebt gehad. Voor het laten uitdunnen van de armen zijn minder behandelingen nodig, ca. 3 behandelingen zijn dan al snel voldoende.

  • Vrouwen zijn veelal geïnteresseerd in het volledig laten ontharen van de armen.
  • Mannen vragen veelal om ze wat uit te dunnen.

Indicatie

“Hele armen” is een indicatie voor het te behandelen gebied, maar omdat op de bovenarmen veelal enkel licht of dun haar zit, kan en hoeft dat niet behandeld te worden. Overigens zijn er verschillende huidtypes te onderscheiden en bezit elke huid een bepaald “haartype”. Tijdens een consult onderzoeken in welke categorie uw huid valt en informeren we u welke behandeling het beste voor je is. We stellen dus allereerst een behandelplan met u op.

Bikinilijn

Huiduitslag, jeuk, wondjes en bultjes, kortom huidirritaties, zijn vaak het gevolg van scheren, harsen, epileren of elektrische epilatie van uw bikinilijn. Ontharen dient met deze traditionele methoden bovendien regelmatig herhaald te worden. Dit vervelende karwei behoort nu tot het verleden middels laserontharen. Daarnaast wordt uw huid wordt door deze behandelingen automatisch rustig t.o.v. de traditionele methodieken.

Klein & Groot

Het schaamhaar is medium tot dik, wat uw bikinilijn ontharen iets gevoeliger maakt. Toch is de behandeling voor iedereen doorgaans goed te verdragen. De haargroei is binnen de lies zeer geconcentreerd en voor een afdoend effect zijn meerdere behandelingen nodig.

Het is een indicatiegebied want de grootte van het te behandelen gebied kan per persoon verschillen, zowel binnen als buiten de lies. Vandaar dat wij onze prijzen hebben onderverdeeld in “Klein en Groot”. Voor meer informatie over de tarieven, neem contact met ons op.

Benen

De concentratie van haargroei op de benen kan variëren. De haargroei op de onderbenen is eenvoudig te behandelen. De haargroei op de bovenbenen is meestal dunner. Bij de intake kijken we of effectief ontharen van de bovenbenen mogelijk is.

 

Op de knieën kan te licht en/of te dun haar zitten zodat deze niet behandeld hoeven te worden. Om deze reden is “hele benen” een indicatiegebied. Het te behandelen gebied verschilt dan per persoon en kan dus ook in prijs verschillen.