Waar bent u op zoek naar?

Premium brand of Affinity Barber

+31 (0)6 49 34 98 49
Ella Fitzgeraldplein 34, 3543 EP Utrecht

Behandelingen

Onze diensten

Alle behandelingen

Behandelingen

Hieronder vindt u al behandelingen die wij aan bieden. 

Gezichtsbehandeling

Het is belangrijk om goed voor uw gezichtshuid te zorgen, aangezien deze dagelijks wordt blootgesteld aan verschillende omgevingsfactoren. Een gezichtsbehandeling kan een effectieve manier zijn om uw huid te revitaliseren en specifieke huidproblemen aan te pakken. Er zijn verschillende soorten gezichtsbehandelingen – Facial treatments – beschikbaar, en het kiezen van de juiste behandeling hangt af van uw huidtype en specifieke behoeften. Onze professionele schoonheidsspecialisten kunnen u helpen bij het beoordelen van de conditie van uw huid en het aanbevelen van de meest geschikte behandeling.

laserbehandeling

Het grote verschil tussen Laserontharing en andere ontharingstechnieken zoals IPL is dat Laserontharing PERMANENT is!, na gemiddeld 6-8 behandelingen ben je klaar en blijft het behandelde gebied haarvrij. Bij IPL en andere methoden zijn in eerste instantie veel meer behandelingen nodig, vaak meer dan 10. Vervolgens zijn er jaarlijks meerdere herhalingsbehandelingen nodig. Omdat er geen sprake is van definitieve ontharing ben je eigenlijk nooit klaar met ontharen. Hoewel de prijs per (IPL-) behandeling lager ligt, valt de totaalprijs, door het grote aantal behandelingen, een stuk hoger uit dan de totaalprijs voor Laserontharing.

Japanese head spa

Stap binnen in onze Japanse Head Spa en laat ons je meenemen op een reis van sereniteit en vernieuwing. Hier koesteren we niet alleen je haar, maar ook je geest en welzijn. Met aandacht voor elke individuele behoefte, richten we ons op het herstellen van de harmonie en balans van je haar en hoofdhuid. Japanese Head Spa treatments zijn behandelingen waar haar- en hoofdhuidverzorging gecombineerd worden met een gevoel van totale ontspanning en rust. De verschillende hoofd(huid) massages stimuleren de doorbloeding naar de haarzakjes en zorgen ook direct voor onmiddellijke stress vermindering. De haarzakjes worden gereinigd en de talgklieren worden schoongemaakt wat leidt tot een betere conditie van de hoofdhuid. Met ons exclusieve gebruik van hoogwaardige producten die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten, kun je erop vertrouwen dat zowel huid als haar bij ons in goede handen zijn!