Waar bent u op zoek naar?

Premium brand of Affinity Barber

+31 (0)6 49 34 98 49
Ella Fitzgeraldplein 34, 3543 EP Utrecht

WAT U DIENT TE WETEN

Japanese head spa

WAT IS JAPANESE HEAD SPA

Japanese head spa

Stap binnen in onze Japanese head spa en laat ons je meenemen op een reis van sereniteit en vernieuwing. Hier koesteren we niet alleen je haar, maar ook je geest en welzijn. Met aandacht voor elke individuele behoefte, richten we ons op het herstellen van de harmonie en balans van je haar en hoofdhuid.

Japanese head spa treatments zijn behandelingen waar haar – en hoofdhuidverzorging gecombineerd worden met een gevoel van totale onstappning en rust. De verschillende hoofd(huid) massages stimuleren de doorbloeding nar de haarzakjes en zorgen ook direct voor onmiddelijke stress vermindering. De haarzakjes worden gereinigd en de talgklieren worden schoongemaakt wat leidt tot een beter conditie van de hoofdhuid. Met ons exclusieve gebruik van hoogwaardige producten die gebaseerd zijn op natuurlijke ingrediënten, kun je erop vertrouwen dat zowel huid als haar bij ons in goede handen zijn !

Voordelen

Tijdens de behandeling zullen de verschillende massages en reiniging helpen om vuil, olie, onzuiverheden en ophopingen van stylingsproducten van de hoofdhuid te verwijderen en de hoofdhuid schoon te maken.

Gedurende de behandelingen worden er meerdere hoofdhuidmassages toegepast. Deze massages stimuleren de bloedtoevoer naar de haarzakjes, wat bevorderlijk is voor zowel de groei als de kwaliteit van het haar.

Onze producten zijn samengesteld met ingrediënten die zorgen voor een uitstekende verzorging van zowel de hoofdhuid als het haar. We zijn trots om te vermelden dat al onze producten uitsluitend natuurlijke ingrediënten bevatten.

Onze behandelingen zijn ontworpen om zowel het lichaam als de geest te ontspannen. Met behulp van diverse technieken richten we ons specifiek op het kalmeren van de hoofdhuid, waardoor een gevoel van diepe rust en kalmte wordt bevorderd.

Massage is een effectieve methode om stress en spanning te verminderen, wat vaak leidt tot hoofdpijn en migraine. In onze ‘Ultimate Relax & Deluxe’ behandelingen worden ook de nek en schouders gemasseerd, zodat alle opgebouwde spanning in dat gebied kan worden losgelaten.

Slaapproblemen kunnen leiden tot vermoeidheid en zelfs slapeloosheid, vaak veroorzaakt door piekergedachten en emotionele spanningen. Onze behandelingen zijn ontworpen om je volledig tot rust te laten komen, zodat je alles kunt loslaten en even niet aan iets anders hoeft te denken. We maken gebruik van heerlijke etherische oliën die bekend staan om hun kalmerende effecten, zodat je na de behandeling heerlijk kunt slapen.